Holland expat - woningen huren

Op zoek naar woning of appartement voor expats om te huren?

Wij zijn een NVM makelaarskantoor, dat gespecialiseerd is in het huisvesten van expats (expatriates). Ons makelaarskantoor heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen bij huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen, maar ook appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden. Wij zijn dè specialist bij het vinden van een geschikte woning voor werknemers die voor tijdelijke uitzending in Nederland verblijven.

Ook als u op zoek bent naar woning of appartement voor expats die binnen een maand uit het buitenland komen, of expats die al in Nederland zijn kunt u onze hulp inschakelen. Wij begeleiden uw werknemer(s) bij de zoektocht naar geschikte gemeubileerde woningen en appartementen voor expats om te huren op korte termijn of per direct.

Bent u een expat of repat en zoekt u een huurwoning ter overbrugging?

Huisvesting vinden en goede begeleiding is iets dat wij u uit handen kunnen nemen. Wij gaan met uw woonwensen aan de slag en geven u een selectie van geschikte huurwoningen die passen bij uw woonwensen. Daarnaast begeleiden wij u bij de bezichtigingen, onderhandelingen, en het opstellen van de huurovereenkomst.

Onze dienstverlening

*) U kunt rekenen op deskundig advies en actieve begeleiding wanneer u ons inschakelt bij de bemiddeling van huurwoningen. Wij houden rekening met specifieke woonwensen en de financiële mogelijkheden en behartigen uw belangen bij het zoeken naar een tijdelijk thuis. Wij hebben de marktkennis en beschikken over de juiste middelen om op de meest verantwoorde wijze een geschikte huurwoning voor te vinden. Uiteraard onderhandelen wij bij zowel huur als verhuur, om voor u het allerbeste resultaat te behalen.

*) Onze eigenaren zijn voornamelijk particulieren. De huur condities worden voornamelijk bepaald door de eigenaren in overleg met ons kantoor en zijn conform de markt condities.

*) Wij handhaven een database met woningen voor de expat gemeenschap. Deze database is toegankelijk via het internet en u kunt altijd inschrijven voor onze mailinglijst. Onze database wordt dagelijks geüpdate.

*) Naar aanleiding van de voorkeuren kunnen onze medewerkers een lijst maken van passende huurwoningen in ons bestand. Zij maken dan een afspraak met de expat om de woningen te bezichtigen met één van onze adviseurs.

*) Wij zorgen voor een gekwalificeerde vertaling in het Engels van de huuroverkomst ofwel de “Tenancy Agreement” en de Algemene Voorwaarden, de "General Conditions"; informatie over het gebruik van de voorzieningen in de woning en een beschrijving voor de in- en uitchecken van de woning.

*) Wij zijn de oplossing voor uw zoektocht naar een ideale tijdelijke woning in Nederland. Onze portfolio bevat een grote verscheidenheid aan te huren woningen: eengezinswoningen, villa’s, appartementen, maisonnettes en studio’s zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Voor ons is het altijd weer een uitdaging om een advies op maat uit te brengen en u te leiden naar uw droomhuis.

Betrouwbare partner

  • aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)
  • aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA)
  • begeleiding door een team van deskundige adviseurs
  • hoge mate van service, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • meer dan 15 jaar ervaring

Onze organisatie is totaal toegewijd aan de service aan onze cliënten. Ons servicepakket is dusdanig samengesteld, dat wij onze cliënten alle mogelijke hulp bieden bij het vinden van een geschikte woning. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte appartement of woning voor expats.

Neem contact met ons op voor meer informatie.